This is how we do it

WHAT WE DO

Als bureau voor creatieve communicatie bouwen wij aan merken. Dat wil zeggen dat wij de visuele identiteit van jouw merk bewaken, zodat jij één verhaal kunt vertellen; online én offline. Dit doen wij met een no-nonsense aanpak. Altijd strategisch, gefundeerd en vanuit een creatief idee gedreven.

HOW WE WORK

We believe in doing it together. We bespreken graag met jou de brandinsights en gebruiken jullie consumer data in onze constante zoektocht naar kansen en mogelijkheden. We duiken dan vanuit onze expertise en kennis in een merk. Wij weten wat er speelt in de markt. Wat werkt en wat niet. Wij zullen kritisch zijn en je uitdagen, om zo een beleving neer te zetten die herkenbaar is maar ook je ambitie laat zien.

WHAT CAN YOU EXPECT?

Wij zetten een strategie neer die we vertalen in een visuele merkidentiteit. Dat doen we door middel van een big idea of concept. We houden niet op bij alleen art direction, maar we geloven dat een perfecte executie het verschil maakt. We kunnen je helpen aan social content, brandbooks of merkbelevingen als fysieke locaties. Hierdoor sluiten alle uitingen op diverse kanalen op elkaar aan en kan jij één verhaal vertellen.

Alle projecten

What we do

About us

Founding partners zijn Linda (links) en Esther (rechts).
Linda heeft een achtergrond in interieurarchitectuur en forecasting & creative marketing en startte in 2010 haar eigen ontwerpbureau SLF | Studio Linda Franse, gevestigd in Amsterdam. Zij gelooft dat details laten zien wat je uniek maakt. Als persoon, als vriend of als merk. Linda heeft voor verschillende merken brandexperiences neergezet in de breedste zin van het woord. Ze staat daarbij wel het liefste achter de schermen en is als Creative Director het creatieve brein binnen vanDAMM.

Esther (rechts) startte in 2014 haar eigen online platform, dat inmiddels is uitgegroeid tot Blogstreet in Rotterdam; een bedrijf waarmee zij mom influencers en creatieven aan merken verbindt. Door haar jarenlange ervaring met moeders als doelgroep, weet zij als geen ander wat werkt en wat niet.
Esther bevindt zich het liefste in de spotlight en zij zal geen kans onbenut laten om mensen met elkaar te verbinden. Als Account Director is zij dan ook de spin in het web en de verbindende factor binnen vanDAMM.

Lees verder