Campina Foodtruck

Zuivelbar op wielen

• Ruimtelijk ontwerp
• Executie

Campina is onderdeel van zuivelcoöperatie FrieslandCampina en verkoopt ‘Uw dagelijkse portie zuivel.’ Van melk tot zuiveldranken en yoghurts.

In 2016 vonden de Olympische Spelen plaats in Rio de Janeiro, waar Campina en het Holland Heineken Huis samenwerkten. Naast het leveren van kwark en yoghurt aan TeamNL, bood Campina bezoekers van HHH de kans de favoriete combinatie van kwark en toppings van Epke Zonderland of Dafne Schippers te proeven.

de vraag


De thuisblijvers in Nederland kregen ook de kans om het recept van hun favoriete sporter te proberen. Hiervoor werd een truck omgebouwd tot zuivelbar, waarvoor wij werden gevraagd het ontwerp te maken.

onze doorvertaling


Het design van de Campina Rio Foodtruck is enerzijds praktisch, door het grote oppervlakte aan koelingen en werkblad. Anderzijds is duidelijk de link naar sport gelegd, met buitenmeubilair geïnspireerd op bekende sport elementen zoals de bok, het klimrek met touwen en een podium. Daarnaast zijn de oranje accenten een knipoog naar de Hollandse roots van het merk Campina evenals het support voor TeamNL.

De Campina Rio Foodtruck was onder andere te zien op de Olympic Experience in Scheveningen.


Share this project

ONZE KLANTEN


COOKIES
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.